Davos, Zwitserland, eerder deze week... Met de besneeuwde Alpentoppen op de achtergrond, kwam IMF topvrouw Christine Lagarde bij Bloomberg TV vertellen dat ze vandaag geen recessie ziet aankomen: 

 

 

Verbazend is deze uitspraak natuurlijk niet en dat is ons hele punt. Het IMF heeft nog nooit een recessie op voorhand zien aankomen!

Toch naderen we met absolute zekerheid die recessie, timing weliswaar ook voor ons onbekend, maar de gevolgen van die volgende recessie, die worden groter met de immer aangroeiende schuldenberg.

Twee kwartalen van negatieve groei, zo definiëren we een recessie en hoewel dat op zich niet wereldschokkend klinkt, zal dat dit keer teveel van het goede zijn voor het financiële systeem.

In die bewuste volgende recessie, is het onze overtuiging dat Goud en bij uitbreiding andere edelmetalen zeldzame vluchthavens zullen blijken.

Maar het maakt niet uit wat wij denken.

Eén van Vlaanderens helderste geesten, waar wij een enorm respect voor hebben, moraalfilosoof Etienne Vermeersch, overleed eerder deze week. Dat nieuws raakte gisteren bekend.

Wij willen je graag een stukje van zijn wijsheid meegeven. Tegen zijn studenten aan de Universiteit vertelde hij immers:

"Geloof mij niet, denk zelf na!"

Voila... Koop zoveel Goud als waar je je zelf comfortabel bij voelt! Zorg dat je voldoende Fysiek Goud en Fysiek Zilver in eigen bezit hebt voor wat komt, maar denk vooral zelf na!
Meer info? We staan je graag te woord via T: 0032 (0) 494 40 20 20 E:info@goud999.com of via de CHAT functie op onze website!
  


Tot binnenkort!
 
P.S. De Rhodium koers, volgt een wat ons betreft wel bijzonder interessant pad!

Sinds de nieuwe stierenmarkt in Rhodium van start ging, krijgen we een quasi perfect beeld van hogere toppen en ook steeds hogere bodems op de prijsgrafiek (zie hieronder voor die grafiek).

Er is geen futuresmarkt voor Rhodium, deze prijsevolutie betekent gewoon dat er geen Rhodium op overschot is!

Op heel korte termijn: Sinds 10 december 2018 zagen we een heel "milde" correctie, waarbij de koers nauwelijks terugviel van 2600 naar 2460.

Net zoals de rest van het jaar 2018, weigerde de Rhodium koers eigenlijk te dalen en nog belangrijker: Nu lijkt er sinds enkele dagen opnieuw een stijging ingezet!

 


 


Rhodium kopen, dat doe je bij voorkeur zonder de btw! Dat betekent een aankoop automatisch gecombineerd met opslag in een douane depot.

Al het fysieke Rhodium dat wij je aanbieden, vind je HIER terug! (tip1 entip2).

Het verhaal voor Rhodium lijkt dus verre van afgelopen, de historische top van het jaar 2008 ligt nog op een maal 4 voor de koers en de grote Joker (Zuid-Afrika), die loert nog om de hoek.