Niet helemaal op de bodem gevist? Geen erg!
 

Bijna exact één maand geleden, op 5 mei, publiceerden we deze nieuwsbrief over zilver.

De zilverprijs was op dat moment reeds 14 dagen na elkaar aan het dalen en noteerde 16,30 dollar per ounce op het moment van publicatie. 
Dergelijke correcties kunnen niet eeuwig blijven doorgaan. Zeker niet in een markt van fysiek edelmetaal waar we, op zijn zachtst gezegd, alle redenen hebben om aan te nemen dat de komende jaren "interessant" gaan zijn.

We schreven dan ook op 5 mei over het koersverloop: "Meestal zijn de kansen dan niet veraf".

De zilverprijs daalde na de publicatie uiteindelijk nog exact 2 dagen, met 16,06 dollar per ounce als laagste punt op 9 mei.

Vandaag, één maand later, noteert de zilverprijs opnieuw 17,70 dollar, 10% hoger dus dan de bodem van de tussentijdse correctie.
In een wereld waar de rente in alle praktische toepassingen 0% bedraagt, is dat al niet mis...

Maar het lijkt ons zeker geen man overboord voor wie uiteindelijk twijfelde en niet instapte. Met de wereldbeurzen nog steeds op recordniveaus, staan er nu nog geen wachtrijen. Fysiek zilver is nog gewoon beschikbaar.

Indien de waardering van edelmetalen versus de rest van de financiële economie de komende jaren weer naar "normaal" evolueert, dan staan we bij de huidige koersen nog maar aan het prille begin!
(kijk voor een overzicht van de waardering van grondstoffen versus aandelenmarkten eventueel ook naar deze nieuwsbrief op aandelen.com)

Een aanwijzing dat het de goede kant uitgaat, kregen we deze week. Een potentieel heel belangrijke ontwikkeling in goud.

De prijs van goud in dollar, kon immers boven de dalende trendlijn breken die de goudmarkt sinds 2011 in bedwang houdt.

 

bron: www.netdania.com


Zoals hierboven reeds gesteld: Vandaag is Fysiek Zilver is nog aan uitstekende voorwaarden beschikbaar.

Het meeste fysiek zilver voor je geld, ga je vandaag bij ons vinden bij de monsterboxen

 
 
De populairste munt van Europa, in de Philharmoniker monsterbox 2017, hebben we voldoende op stock vandaag om zonder wachttijden te leveren.

Van de "diverse jaargangen", waar wij het jaartal van de munten vrij kiezen, hebben we nu minder dan 20 exemplaren op stock.

Snel zijn is hiervoor dus de boodschap!


Tot binnenkort!


Het goud999 team