Goudbaar FORTUNA 100 Gram 999,9/1000

Meer Views

Goudbaar FORTUNA 100 Gram 999,9/1000
€ 5.109,97

Goudbaar 100 Gram PAMP FORTUNA (LBMA)

Producent: PAMP (Zwitserland)
Massa: 100 gram 
Zuiverheid: 999,9/1000

Voorzien van een uniek serienummer en certificaat van echtheid.
Deze baren beschikken over de Veriscan Technologie voor extra veiligheid en autenticiteit.

Inkoopgarantie goud999.com: Opnieuw verkopen van LBMA baren kan gegarandeerd tegen de beste voorwaarden. 

OF
  • Verzekerde verzending, zelf ophalen of verzekerde opslag
  • Gratis verzending in de Benelux vanaf 7.500,00 EUR.
  • Transacties gebeuren discreet en vertrouwelijk
  • betalen met:
Omschrijving

Details

Pamp Suisse is een van de meest populaire goudbaar producenten ter wereld. Met trots voegen we dan ook de Pamp Fortuna baar toe aan ons assortiment. Deze Vrouw Fortuna, de Romeinse Godin van Geluk en Voorspoed mag alvast niet ontbreken in uw collectie. Bovendien blijft de waarde van deze baren hoog dankzij de toepassing van de Veriscan technologie. Aan de hand van microscopische oppervlakte profielen op de baar, zal deze altijd als echt en authentiek geïdentificeerd kunnen worden. Elke baar wordt afzonderlijk gescand bij productie. Eens gescand, kan de baar door derden gescand en verder geverifieerd worden in de Veriscan®-database.

Elke nieuw geproduceerde 100 gram fijngoud baren worden aan een strenge controle onderworpen. Deze goudstaaf heeft een zuiverheid van 999.9/1000 en bestaat dus bijgevolg uit minimum 99,99% zuiver goud. Deze zuiverheid is de hoogste standaard voor geproduceerde baren en staafjes. Naast de zuiverheid 999.9/1000 bestaan er ook gouden baren in 995/1000 en zelfs 900/1000. Goudstaven met een lagere zuiverheid worden vanzelfsprekend verkocht met een korting ten opzichte van de hoogste standaard. Kies daarom steeds voor de hoogste kwaliteit en zuiverheid!

De LBMA (London Bullion Market Association) is een internationale handelsvereniging die de markt voor zilver en goud bullion representeert. De LBMA reguleert de kwaliteit van de goud- en zilvermarkt en zorgt ervoor dat ieder lid de regels goed volgt en daadwerkelijk volgens de LBMA Good Delivery Standard werkt. Wanneer een bedrijf of organistie lid is van deze lijst, is dat een de facto kwaliteitsstempel voor de goud- en zilverbaren. De vereisten om een goedgekeurd lid te worden van de LBMA zijn uitzonderlijk strikt.