Goudbaar FORTUNA Multigram (25 x 1 gram)

Meer Views

Goudbaar FORTUNA Multigram (25 x 1 gram)
€ 1.316,60

Pamp Multigram

OF
  • Verzekerde verzending, zelf ophalen of verzekerde opslag
  • Gratis verzending in de Benelux vanaf 7.500,00 EUR.
  • Transacties gebeuren discreet en vertrouwelijk
  • betalen met:
Omschrijving

Details

Pamp Suisse is een van de meest populaire goudbaar producenten ter wereld. Deze Vrouw Fortuna, de Romeinse Godin van Geluk en Voorspoed, baar mag alvast niet ontbreken in uw collectie. Bovendien blijft de waarde van deze baren hoog dankzij de toepassing van de Veriscan technologie. Aan de hand van microscopische oppervlakte profielen op de baar, zal deze altijd als echt en authentiek geïdentificeerd kunnen worden. Elke baar wordt afzonderlijk gescand bij productie. Eens gescand, kan de baar door derden gescand en verder geverifieerd worden in de Veriscan®-database.

Nieuw in ons assortiment is de Lady fortuna Multigram Assay Card.  25 minibaartjes van 1 gram in een exclusieve assay card.Elke nieuw geproduceerde 5 gram fijngoud baren worden aan een strenge controle onderworpen. Deze goudstaafjes hebben steeds zuiverheid van 999.9/1000 en bestaat dus bijgevolg uit minimum 99,99% zuiver goud.

Pamp Suisse is lid van de LBMA. De LBMA (London Bullion Market Association) is een internationale handelsvereniging die de markt voor zilver en goud bullion representeert. De LBMA reguleert de kwaliteit van de goud- en zilvermarkt en zorgt ervoor dat ieder lid de regels goed volgt en daadwerkelijk volgens de LBMA Good Delivery Standard werkt. Wanneer een bedrijf of organistie lid is van deze lijst, is dat een de facto kwaliteitsstempel voor de goud- en zilverbaren. De vereisten om een goedgekeurd lid te worden van de LBMA zijn uitzonderlijk strikt.