Goud in verzekerde opslag, per gram

Meer Views

Goud in verzekerde opslag, per gram
€ 49,37

Koop de hoogste kwaliteit beleggingsgoud (999,9/1000) aan de beste prijs!

Massa: 1 gram (aankoop mogelijk vanaf 10x 1 gram)
Zuiverheid: 999,9/1000

Je aankoop wordt automatisch op naam opgeslagen via SPM Safe. Geen zorgen over de bewaring en het transport van uw beleggingsgoud. De veiligheid is gegarandeerd door de volledig verzekerde opslag.

Raadpleeg onze commerciële fiche voor meer info over de werking van de gemeenschappelijke verzekerde opslag.


OF
  • Verzekerde verzending, zelf ophalen of verzekerde opslag
  • Gratis verzending in de Benelux vanaf 7.500,00 EUR.
  • Transacties gebeuren discreet en vertrouwelijk
  • betalen met:
Omschrijving

Details

Goud dat wordt aangekocht in gemeenschappelijke opslag wordt via SPM Safe steeds in fysieke vorm aangehouden en opgeslagen in hun kluizen. Meestal zal uw aankoop van beleggingsgoud in deze kluizen aanwezig zijn als onderdeel van een grotere goudbaar. U blijft in elk geval steeds 100% eigenaar van het beleggingsgoud, zelfs in het gebeurlijk geval dat goud999.com of SPM Safe in faling zou gaan. 

Goud verkopen uit de Gemeenschappelijke Verzekerde Opslag is snel en eenvoudig en gebeurt eveneens aan de beste voorwaarden!

Goud aangekocht in gemeenschappelijke opslag kan later ook steeds fysiek geleverd worden. 
Omdat dit beleggingsgoud meestal deel uitmaakt van een grotere goudbaar, is het mogelijk dat er bij levering een kost aangerekend wordt voor het produceren van een nieuwe baar o.b.v. het door u aangekochte gewicht.

Raadpleeg de tarieffiche en bijzondere voorwaarden opslag edelmetaal op de website van SPM Safe voor bijkomende informatie.