Mystic Wolf Goud 1/10 Ounce 2021

Meer Views

Mystic Wolf Goud 1/10 Ounce 2021
€ 399,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Mystic wolf 1/10 Ounce 2021 Gold

OF
  • Verzekerde verzending, zelf ophalen of verzekerde opslag
  • Gratis verzending in de Benelux vanaf 7.500,00 EUR.
  • Transacties gebeuren discreet en vertrouwelijk
  • betalen met:
Omschrijving

Details

Met de Majestic Eagle lanceerde CIT zijn verbeterde smartminting®-technologie op de WMF 2020 in Berlijn. Het was meteen een succes en alle munten uit deze reeks waren bijna onmiddellijk uitverkocht. Nu is het tijd om de opvolger te onthullen - de Mystic Wolf.

Mongolië heeft een enorme wolvenpopulatie van ongeveer 30.000. De uitgestrekte landschappen en wijd open valleien van Mongolië zijn een perfecte jachtomgeving voor een wolvenroedel omdat ze grote afstanden afleggen bij het jagen en snelheden van 85 km/u kunnen bereiken.

Wolven lijken aan de ene kant gracieus en vredig terwijl ze anderzijds woeste moordenaars zijn die angst inboezemen met hun grommende tanden. Deze twee kanten van de wolf worden perfect vastgelegd op deze prachtige munt.

De achterkant toont een vooraanzicht en een zijprofiel van een wolf in zijn rustige staat. Het zijaanzicht van het profiel wordt in ultrahoog reliëf weergegeven met een ongelooflijke hoeveelheid detail die aan de vacht en gelaatstrekken wordt besteed. Het smartminting®-reliëf loopt helemaal door tot aan de rand van de munt! Je kan zien dat de wolf wegkijkt in de verte en het landschap observeert. Het vooraanzicht van de wolf wordt vakkundig geslagen zodat het lijkt alsof de wolf een spookbeeld op de achtergrond is. Haarscherpe details en reliëf worden gecombineerd om dit effect te creëren.

De voorzijde is ontzagwekkend en toont de grommende bek van de wolf. Zijn tanden zijn in ultrahoog reliëf geslagen en de ruimtes ertussen zijn in het oppervlak geplaatst, wat een verbazingwekkend contrast oplevert. De gekantelde beeltenis wordt getoond waar de neus van de wolf is en zorgt voor nog een extra laag van ultrahoog reliëf. De achtergrond heeft een uniek geometrisch patroon met de verborgen datum "2021" in het ontwerp.