Panda Serie Goud 57 gram 2016

Meer Views

Panda Serie Goud 57 gram 2016
€ 2.989,92

Chinese Panda Goud Serie 2016, metrisch stelsel (30, 15, 8, 3 en 1 gram).
Jaargang 2016


57 gram zuiver goud 


massa: 57 gram!
zuiverheid:999/1000 (24 karaat)


Eerst uitgave gebaseerd op het metrisch stelsel!

OF
  • Verzekerde verzending, zelf ophalen of verzekerde opslag
  • Gratis verzending in de Benelux vanaf 7.500,00 EUR.
  • Transacties gebeuren discreet en vertrouwelijk
  • betalen met:
Omschrijving

Details

Het design van de Chinese gouden Panda dient als een trots eerbetoon aan het rijke erfgoed en de rijke cultuur van China. Het is één van de weinige bullionmunten die elk jaar een ander design hebben.

Bijzonder aan deze munten is dat het gewicht voor het eerst niet meer op een troy ounce gebaseerd is, maar vanaf nu gebaseerd is op het metrisch stelsel. De gouden en zilveren Panda munten worden nu in de gewichten 30, 15, 8, 3 en 1 gram geslagen. Alle munten hebben nog steeds een zuiverheid van 99,9%.

goud999 verzamelde deze gouden munten in een serie. In dit pakket vind je dus vijf gouden Panda munten, elk van een verschillend formaat.

Prominent aanwezig op de voorzijde van de munt zien we een prachtige voorstelling  van de grote panda rustend op een tak. In tegenstelling tot het voorgaande jaar, kan men aan deze zijde terug de zuiverheid en het gewicht terugvinden.

Even indrukwekkend is de afbeelding van de "Temple of Heaven" op de achterzijde van de munt. Eveneens te zien op de achterzijde zijn het slagjaar en de naam "Zhonghua Renmin Gongheguo", wat "het volk's Republiek van China" betekent.

 Eén van de meer exclusieve munten onder de bullion coins. Als eerst uitgave in grammen zuiver goud kan deze munt in de toekomst zeer interessant zijn.