Over ons

goud999.com  is een merknaam van Solide Precious Metals bvba (Solide).

 

Solide werd opgericht door mensen met ervaring in de edelmetaalsector en de financiële sector. We lanceren goud999.com in 2014, omdat we een opportuniteit zien.

 

Vandaag zijn fysiek goud en zilver meestal zeer beperkt aanwezig (of zelfs afwezig!) in de spaarpot van de Nederlandse en Belgische spaarder en belegger. De "financiële industrie" is erin geslaagd edelmetaal bijna onzichtbaar te maken voor spaarders en beleggers, net op het moment dat goud en zilver wel eens heel nuttig kunnen worden! Een "gezonde portie" edelmetaal in elke portefeuille, heeft in het verleden steeds gezorgd voor meer rendement, met minder jaarlijkse schommelingen! We verwachten in de toekomst niet anders, Goud en Zilver gaan meer dan ooit nodig zijn!!!

 

Solide heeft de ambitie om in de BeNeLux een referentie te worden op het gebied van edelmetaal. Om die ambitie ook effectief waar te maken, gaan we aan onze klanten kwaliteit leveren, de "999" in goud999.com staat daarvoor: Voor Zilver gaat goud999.com een zuiverheid van minstens 99,9% aan haar klanten leveren. Bij Goud gaan we de lat nog hoger leggen, baren en staafjes zullen een zuiverheid van 999,9/1000 hebben, zodat elke goudbaar die wordt verkocht minstens 99,99% aan zuiver goud bevat!

 

Voor alle fysieke goudtransacties, werkt Solide exclusief samen met een betrouwbare leverancier, deze leverancier neemt bovendien alle fysieke handelingen in edelmetaal voor zijn rekening in een streng beveiligde omgeving.

 

Op deze manier kan u in alle vertrouwen fysiek edelmetaal kopen, verkopen en opslaan. Bovendien kunnen de medewerkers van goud999.com op deze manier, in alle veiligheid, hun werkzaamheden uitvoeren.

 

Er is eveneens de mogeljkheid tot afhalen van het door u aangekochte edelmetaal.  Dit gebeurt steeds op afspraak en op het adres van onze leverancier.