Big 5 Series - Elephant Platina 1 Ounce 2019 PROOF

Meer Views

Big 5 Series - Elephant Platina 1 Ounce 2019 PROOF
€ 1.972,30

Beschikbaarheid: In voorraad

Big 5 Series - Elephant 2019 PROOF
(De afgebeelde prijs bevat 21% btw)

Zuiverheid: 999,9/1000
Massa: 31,1034 gram
Diameter: 32,69 mm

Gelimiteerde oplage van 500 exemplaren!
Geleverd in een doosje met een certificaat van echtheid.

Deze BIG 5 ELEPHANT is de eerste uitgave in een reeks van VIJF (Lion, Rhino, Leopard en Cape Buffalo volgen nog met uitgaven die lopen tot in 2021)
Dit is de meest spectaculaire uitgave van de SA Mint, sinds de introductie van de zilveren Krugerrands in 2017!!! MUST HAVE!!!


 

OF
  • Verzekerde verzending, zelf ophalen of verzekerde opslag
  • Gratis verzending in de Benelux vanaf 7.500,00 EUR.
  • Transacties gebeuren discreet en vertrouwelijk
  • betalen met:
Omschrijving

Details

The Big 5 Series werd in februari 2019 geïntroduceerd door de South-African Mint. Deze serie wordt uitgebracht ter ere van het unieke natuurlijke erfgoed van Afrika door de kracht en schoonheid van de 'Big 5'te belichamen in deze nieuwe reeks.

Elke 6 maanden zal er een nieuwe munt worden uitgegeven, met de eerste uitgifte in februari 2019 van de Afrikaanse olifant.

Van zijn veelzijdige slurf en imposante slagtanden tot oren die naar voren klappen als een teken van intimidatie, is de Afrikaanse olifant een symbool van majestueuze kracht en familie-eenheid. Het is ook het grootste levende landdier op aarde en een van onze meest intelligente soorten.

De term 'The Big Five' ontstond toen big game-jagers de kusten van Afrika bezochten om op trofeeën te schieten, waarbij de lokale bevolking hen waarschuwde voor de vijf gevaarlijkste dieren in Afrika: de olifant, leeuw, luipaard, neushoorn en buffel.

Een niet te missen toevoeging voor iedere verzameling!