Palladiumbaar per ounce - VRIJ VAN BTW

Meer Views

Palladiumbaar per ounce - VRIJ VAN BTW
€ 2.589,14

Minimum hoeveelheid 1 ounce


Zuiverheid: 999,5/1000
Producent: diverse LBMA producenten, wereldwijd verhandelbaar
Voorzien van een uniek serienummer


Palladium aankopen zonder BTW kan enkel in combinatie met de opslag ervan BUITEN België.
Je aankoop wordt automatisch, in samenwerking met SPM Safe, op naam en verzekerd opgeslagen. (raadpleeg hier onze infofiche)

OF
  • Verzekerde verzending, zelf ophalen of verzekerde opslag
  • Gratis verzending in de Benelux vanaf 7.500,00 EUR.
  • Transacties gebeuren discreet en vertrouwelijk
  • betalen met:
Omschrijving

Details

Palladium baren, 999,5/1000 zuiver palladium LBMA.  

London Bullion Market Association (LBMA). Deze baren hebben de hoogste internationale standaard qua zuiverheid en kwaliteit. Ze zijn voorzien van een uniek serienummer en certificaat van echtheid. De baren kunnen bijgevolg wereldwijd tegen de beste voorwaarden verhandeld worden.
De LBMA (London Bullion Market Association) is een internationale handelsvereniging die de markt voor zilver en goud bullion representeert. De LBMA reguleert de kwaliteit van de goud- en zilvermarkt en zorgt ervoor dat ieder lid de regels goed volgt en daadwerkelijk volgens de LBMA Good Delivery Standard werkt. Wanneer een bedrijf of organisatie lid is van deze lijst, is dat een de facto kwaliteitsstempel voor de goud- en zilverbaren. De vereisten om een goedgekeurd lid te worden van de LBMA zijn uitzonderlijk strikt.

Palladium wordt vooral gebruikt door de auto-industrie in katalysators en als elektrodes in hoogwaardige elektrische apparatuur.