Platinabaar VRIJ VAN BTW - per ounce

Meer Views

Platinabaar VRIJ VAN BTW - per ounce
€ 1.068,09
  • Koop 10 voor € 1.057,41 elk en bespaar 1%

 


Minimum hoeveelheid 1 ounce
Zuiverheid: 999,5/1000
Producent: diverse LBMA producenten, wereldwijd verhandelbaar
Voorzien van een uniek serienummer


Platina aankopen zonder BTW kan enkel in combinatie met de opslag ervan BUITEN België.
Je aankoop wordt automatisch, in samenwerking met SPM Safe, op naam en verzekerd opgeslagen. (raadpleeg hier onze infofiche)

OF
  • Verzekerde verzending, zelf ophalen of verzekerde opslag
  • Gratis verzending in de Benelux vanaf 7.500,00 EUR.
  • Transacties gebeuren discreet en vertrouwelijk
  • betalen met:
Omschrijving

Details

Platina baren, 999,5/1000 zuiver platina LBMA.  

London Bullion Market Association (LBMA). Deze baren hebben de hoogste internationale standaard qua zuiverheid en kwaliteit. Ze zijn voorzien van een uniek serienummer en meestal ook van een certificaat van echtheid. De baren kunnen bijgevolg wereldwijd tegen de beste voorwaarden verhandeld worden.
De LBMA (London Bullion Market Association) is een internationale handelsvereniging die de markt voor zilver en goud bullion representeert. De LBMA reguleert de kwaliteit van de goud- en zilvermarkt en zorgt ervoor dat ieder lid de regels goed volgt en daadwerkelijk volgens de LBMA Good Delivery Standard werkt. Wanneer een bedrijf of organisatie lid is van deze lijst, is dat een de facto kwaliteitsstempel voor de edelmetaal staven en baren. De vereisten om een goedgekeurd lid te worden van de LBMA zijn uitzonderlijk strikt.

Platina wordt vooral gebruikt in de auto industrie in katalysatoren en als elektrodes in hoogwaardige elektrische apparatuur. Het wordt eveneens gebruikt in tanduitrusting en juwelen.

Met een totale jaarproductie van zo'n 170 ton(!), is platina veel zeldzamer dan goud!