Platinabaar 1 kilogram - incl. 21% BTW

Meer Views

Platinabaar 1 kilogram - incl. 21% BTW


Zuiverheid: 999,5/1000
massa: 1 kilogram
Producent: diverse producenten, wereldwijd verhandelbaar
Voorzien van een uniek serienummer


 


 

  • Verzekerde verzending, zelf ophalen of verzekerde opslag
  • Gratis verzending in de Benelux vanaf 7.500,00 EUR.
  • Transacties gebeuren discreet en vertrouwelijk
  • betalen met:
Omschrijving

Details

Platinabaar 10 Ounce 

10 Ounce Premiumkwaliteit baren geslagen uit 999,5 zuiver Platina. Argor-Heraeus en Baird & Co., de fabrikanten van deze baren zijn lid van de London Bullion Market Association (LBMA). Deze baren hebben de hoogste internationale standaard qua zuiverheid en kwaliteit. Ze zijn voorzien van een uniek serienummer en certificaat van echtheid. De baren kunnen bijgevolg wereldwijd tegen de beste voorwaarden verhandeld worden.

De LBMA (London Bullion Market Association) is een internationale handelsvereniging die de markt voor zilver en goud bullion representeert. De LBMA reguleert de kwaliteit van de goud- en zilvermarkt en zorgt ervoor dat ieder lid de regels goed volgt en daadwerkelijk volgens de LBMA Good Delivery Standard werkt. Wanneer een bedrijf of organistie lid is van deze lijst, is dat een de facto kwaliteitsstempel voor de goud- en zilverbaren. De vereisten om een goedgekeurd lid te worden van de LBMA zijn uitzonderlijk strikt.

Platina wordt vooral gebruikt in de auto industrie in katalysatoren en als elektrodes in hoogwaardige elektrische apparatuur. Platina wordt eveneens gebruikt in tanduitrusting en juwelen.