Rhodiumbaar 1 Ounce - VRIJ VAN BTW

Meer Views

Rhodiumbaar 1 Ounce - VRIJ VAN BTW

Beschikbaarheid: Uit voorraad

1 Ounce Rhodium met zuiverheid 999/1000
VRIJ VAN BTW


massa: 31,1034 gram
Zuiverheid: 999/1000
Producent: diverse LBMA producenten, wereldwijd verhandelbaar
Voorzien van een uniek serienummer

Rhodium aankopen zonder BTW kan enkel in combinatie met de opslag ervan BUITEN België.

Je aankoop wordt automatisch, in samenwerking met SPM Safe, op naam en verzekerd opgeslagen. (raadpleeg hier onze infofiche)

  • Verzekerde verzending, zelf ophalen of verzekerde opslag
  • Gratis verzending in de Benelux vanaf 7.500,00 EUR.
  • Transacties gebeuren discreet en vertrouwelijk
  • betalen met:
Omschrijving

Details

Rhodium baren, 999/1000 zuiver rhodium LBMA.  

London Bullion Market Association (LBMA). Deze baren hebben de hoogste internationale standaard qua zuiverheid en kwaliteit. Ze zijn voorzien van een uniek serienummer en certificaat van echtheid. De baren kunnen bijgevolg wereldwijd tegen de beste voorwaarden verhandeld worden.
De LBMA (London Bullion Market Association) is een internationale handelsvereniging die de markt voor zilver en goud bullion representeert. De LBMA reguleert de kwaliteit van de goud- en zilvermarkt en zorgt ervoor dat ieder lid de regels goed volgt en daadwerkelijk volgens de LBMA Good Delivery Standard werkt. Wanneer een bedrijf of organisatie lid is van deze lijst, is dat een de facto kwaliteitsstempel voor de goud- en zilverbaren. De vereisten om een goedgekeurd lid te worden van de LBMA zijn uitzonderlijk strikt

De totale wereld mijnproductie van Rhodium, bedraagt slechts ongeveer 24 ton (770 000 ounce) per jaar. Het grootste deel van deze ontginning vindt in Zuid Afrika plaats, waar Rhodium samen met andere "Platina Group Metals" ontgonnen wordt.

Rhodium heeft vooral toepassingen in de auto industie (catalysatoren) en in de chemische industrie

Bij de toepassing in de auto industrie wordt Rhodium gebruikt in combinatie met platina en palladium om ongewenste gassen te filteren uit uitlaatsystemen. Rhodium wordt eveneens gebruitk als reductiekatalysator voor het afbreken van stikstofgassen.   Aangezien emissienormen steeds strenger worden is Rhodium een essentieel onderdeel van katalysatoren die voorzien zijn in alle auto's.

In de chemische industrie wordt Rhodium gebruikt als legeringselement dat zorgt voor een verhoging van de corrosiebestendigheid van platina en palladium, welke worden gebruikt in de componenten van glasovens, elektroden van vliegtuigen, galvanisatie of elektroplatingen en vele andere toepassingen.

In de juwelensector gebruikt men ook Rhodium als coating voor het behoudt van de kwaliteit van de juwelen.

In 2008 bereikte de Rhodiumkoers 10 000 dollar per ounce.

Kies steeds voor kwaliteit en zuiverheid!