Monsterbox (500 stuks) Maple Leaf Zilver 1 Ounce 2021

Meer Views

Monsterbox (500 stuks) Maple Leaf Zilver 1 Ounce 2021
€ 13.037,36

Monsterbox Maple Leaf Zilver 1 Ounce 2021


Beperkt beschikbaar. Let op: levering voorzien vanaf 27/04/2021!


 


 

OF
  • Verzekerde verzending, zelf ophalen of verzekerde opslag
  • Gratis verzending in de Benelux vanaf 7.500,00 EUR.
  • Transacties gebeuren discreet en vertrouwelijk
  • betalen met:
Omschrijving

Details

De iconische Canadese Zilveren Maple Leaf munten worden sinds 1988 uitgegeven door de Royal Canadian Mint. Met een zuiverheid van 999,9/1000 is de Maple Leaf uniek, geen enkele andere beleggingsmunt heeft deze graad van zuiverheid in zilver. Ze zijn eveneens één van de meest begeerde zilveren bullion munten ter wereld.

Zilveren Maple Leafs zijn populair en zeer vlot opnieuw verhandelbaar. Munten geslagen sinds 2014 zijn bovendien voorzien van een extra veiligheidsembleem op de muntzijde. De 2020 zilveren Maple Leaf is voorzien van subtiele radiale lijnen waardoor de munten moeilijk na te maken zijn, ze zorgen zo voor nog een extra veiligheidsmaatregel.

Op de voorzijde van de Maple Leaf vinden we een afbeelding van één enkel groot esdoornblad, samen met zijn gewicht en zuiverheid. Op deze zijde vinden we eveneens het extra veiligheidsembleem, een esdoornbladmotief met het nummer 21.

Op de hoofdzijde zien we het profiel van Queen Elizabeth II, samen met het jaar van uitgave en de nominale waarde van de munt.

De zilveren Maple Leaf is een wettig betaalmiddel in Canada en heeft een nominale waarde van 5 Canadese Dollar. Ze worden per 25 stuks verpakt in een tube. Per 500 stuks wordt de zilveren Maple Leaf geleverd in een monsterbox.

Een monsterbox is prijs/kwaliteit een uitstekende manier om in zilver te beleggen.