Terra Tokelau Zilver 1 Ounce 2020

Meer Views

Terra Tokelau Zilver 1 Ounce 2020
€ 32,26

Terra


 


OF
  • Verzekerde verzending, zelf ophalen of verzekerde opslag
  • Gratis verzending in de Benelux vanaf 7.500,00 EUR.
  • Transacties gebeuren discreet en vertrouwelijk
  • betalen met:
Omschrijving

Details

Terra, Latijn voor de aarde, is onze enige thuis. Het biedt alle bronnen die nodig zijn voor het leven, maar onze acties hebben er een stempel op gedrukt. Het CO2-niveau is nu op het hoogste niveau in 4 miljoen jaar, de temperatuur op aarde bereikt nieuwe hoogten, gletsjers smelten en de zeespiegel stijgt. Deze munt behandelt het belang van milieubescherming en benadrukt samenwerking bij het aanpakken van klimaatproblemen, ongeacht aan welke kant van de planeet we leven.

Op de voorzijde zien we de beeltenis van ELIZABETH II, TOKELAU, TERRA 2020, 5 DOLLARS, Kaart van Azië, Australië en Oceanië, GPS van Tokelau, de ster die het geografische gebied van Tokelau benadrukt, het embleem van Tokelau, de GPS-coördinaten van Tokelau en een gestileerde kompasnummering

Op de keerzijde staat 1oz FINE SILVER, TERRA 2020 en de tekst SERVA ME, SERVABO TE. (lLatijn voor Bescherm me, ik zal je beschermen), Kaart van Europa, Amerika en Afrika, GPS van Bratislava, een kompas en een gestileerde kompasnummering.