The Canadian Maple Leaf Zilver 2016 PROOF - C2C

Meer Views

The Canadian Maple Leaf Zilver 2016 PROOF - C2C
€ 129,00

Beschikbaarheid: In voorraad

The Canadian Maple Leaf 2016


Een unieke, verbluffende munt in de vorm van een esdoornblad. De eerste uitgifte in de vorm van een Maple Leaf blad, gecombineerd met een "full color".


Zuiverheid : 99.99% zilver
massa: 31,1034 gram zilver
Diameter: 38 mm


Beperkte oplage: 15.000 stuks
Oorsprong: Royal Canadian Mint
Face value: 20 dollars


Geleverd in een unieke houten doos in de vorm van een esdoornblad met een kijkraam, met genummerd certificaat van echtheid.


Een niet te missen toevoeging voor iedere verzameling! 

OF
  • Verzekerde verzending, zelf ophalen of verzekerde opslag
  • Gratis verzending in de Benelux vanaf 7.500,00 EUR.
  • Transacties gebeuren discreet en vertrouwelijk
  • betalen met:
Omschrijving

Details

Weinig iconen zijn zo onlosmakend verbonden aan Canada als het esdoornblad. Deze munt combineert als eerste de vorm van esdoornblad met een "full color" en is zo een verbluffende verwezenlijking. Met een beperkte oplage van 15.000 stuks is deze munt dan ook een niet te missen toevoeging voor iedere verzameling. De munt wordt gepresenteerd in een speciaal houten kistje met een klein raampje in het deksel, zodat deze geëtaleerd en ook bekeken kan worden. Er wordt een genummerd certificaat van echtheid meegeleverd bij iedere munt.

De unieke vorm van deze munt accentueert de prachtige gekartelde randen van het esdoornblad. Een gecompliceerde reeks van diepe aders zorgen voor een fijne, gedetailleerde gravering, lopend door iedere lob van het vijfvingerige blad. Verschillende afwerkingen zorgen voor een extra dimensie in het design, wat de graveringen lijken te vergroten en het blad een heldere, natuurlijke uitstraling geeft.